jmt-violent-by-design În urmă cu 16 ani, pe data de 3 octombrie a anului 2000, avea loc lansarea celui de-al doilea material discografic din partea grupului Jedi Mind Tricks, care a debutat, în 1997, cu materialul intitulat „The Psycho-Social, Chemical, Biological & Electro-Magnetic Manipulation of Human Consciousness ”.

 Lansarea albumului respectiv a avut loc prin intermediul labelului în cadrul căruia grupul JMT activa în acea perioadă, și anume Superegular Records, fiind re-lansat în 2004, prin intermediul labelului Babygrande Records.

 Numele albumului lansat într-o nouă formulă (spun nouă formulă deoarece alături Stoupe și Vinnie Paz, și-a făcut apariția un alt emcee, Jus Allah) este „Violent by Design”, inițial numindu-se „Polymatrix: Reincarnation of the Hologramic Christ”.

 Tracklist-ul său cuprinde 25 de piese, cea care ocupă locul 11 în cadrul său fiind lansată mai devreme, cu scopul de a promova albumul. Aceasta este intitulată „Heavenly Divine”, o altă variantă a sa „Heavenly Divine Remix” găsindu-se în același tracklist.

Sursă foto: respecta.net

Sursă foto: respecta.net

  După cum puteți vedea, printre cele 25 de piese se numără colaborări cu mulți artiști îndrăgiți în underground-ul hip hop-ului, aceștia ajutându-i pe Jedi Mind Tricks să își definitiveze stilul în noua formulă, care a oferit un material care vă este amintit astăzi și pe care vă invit să îl ascultați în continuare.

 Audiție plăcută!