Jay-Z

 În urmă cu 20 de ani, prin intermediul Roc-A-Fella Records și Def Jam Recordings avea loc lansarea unui nou material din partea lui Jay-Z. Este vorba despre albumul intitulat „In My Lifetime, Vol 1”, care este al doilea material discografic lansat de către acesta.

 Cei alături de care Jay-Z a colaborat sunt artiști precum Lil’ Kim, Foxy Brown, Babyface, Blackstreet, Teddy Riley, Too $hort și Puff Daddy. Cel din urmă împreună cu echipa sa de producție numită The Hitmen s-a ocupat în mare parte de realizarea instrumentalelor de pe album, însă nu sunt de neglijat DJ Premier și Ski, care au contribuit și ei, chiar dacă într-o mai mică măsură.

 Tracklist-ul albumului conține 14 piese, și este următorul:

Sursă foto: Amazon.com

 Succesul comercial de care s-a bucurat Jay-Z prin realizarea acestui material este redat de faptul că „In My Lifetime, Vol. I” a debutat pe poziția #3 în US Billboard 200, fiind certificat cu discul de platină de către RIAA.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută, invitându-vă să ascultați una dintre piesele care se regăsește în tracklist-ul de mai sus.