inspectah-deck-uncontrolled-substance  În urmă cu 17 ani, pe data de 5 octombrie 1999, Inspectah Deck, membru al grupului Wu-Tang Clan, își lansa materialul său solo de debut, intitulat „Uncontrolled Substance”. Albumul era programat să fie lansat în 1995, însă o inundație a afectat locația unde RZA își desfășura actvitatea de producător, astfel fiind pierdute peste 100 de instrumentale realizate de acesta, inclusiv producția originală a albumului mai sus menționat.

 „Uncontrolled Substance” beneficiază de 17 trackuri și de o producție audio realiaztă de Inspectah Deck, RZA, 4th Disciple, Mathematics, V.I.C. of the Ghetto Pro’s, True Master, Pete Rock și The Blaquesmiths. De asemenea, în cadrul acestui material se regăsesc artiști precum: La the Darkman, Beretta 9, Killa Sin, Streetlife, Shadii, U-God, Vinia Moijica și Masta Killa.

 Tracklistul este următorul:

uncontrolled-substance-inspectah-deck-tracklist  Din punct de vedere comercial, deși nu a beneficait de o publicitate intensă, acest prim material solo al lui Inspectah Deck a fost considerat ca fiind un succes în rândul ascultătorilor de rap, dar și în rândul criticilor muzicali, clasându-se, în momentul lansării, pe locul 3 în U.S. Top R&B/Hip-Hop Albums și pe locul 19 în U.S. Billboard 200.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați albumul respectiv și vă doresc audiție plăcută!