Tupac Shakur

05-11-2016-in-urma-cu-20-ani-tupac-lansa-albumul-the-7-day-theory

 „Killuminati: The 7 Day Theory” a fost cel de-al cincilea și ultimul album de studio al lui Tupac Shakur, sub noul nume de scenă Makaveli, terminat înainte de moarte sa și primul care a fost lansat postum. Albumul a fost terminat într-un total de șapte zile, în timpul lunii august 1996. Versurile au fost scrise și compuse într-un total de trei zile, iar mixatul a mai durat patru zile. Acestea sunt printre ultimele melodii înregistrate înainte de a fi ucis, pe 13 septembrie 1996.

 Acesta este lansat prin intermediul Death Row / Interscope Records și beneficiază de 12 trackuri, producția audio fiind realizată de către următoarele persoane: Ship, Kevin Lewis, Tommy „D” Daugherty, Lance Pierre și Justin Isham.

 Tracklistul este următorul:

05-11-2016-in-urma-cu-20-ani-tupac-lansa-albumul-the-7-day-theory-tracklist

 Deși „Killuminati: The 7 Day Theory” a fost lansat două luni mai târziu după decesul său, pe 5 noiembrie 1996, acesta nu este un album postum adevărat în modul în care sunt albumele lansate mai târziu, deoarece a terminat albumul înainte de moartea sa. A fost cel mai vândut album al lui, vânzându-se în peste 28 de milioane de copii. Două luni mai târziu, au fost vândute încă 5 milioane, ajungându-se la un total de 33 de milioane de copii vândute în întreaga lume.

 În 2005, MTV.com a clasat „illuminati: The 7 Day Theory”pe locul 9 pe lista celor mai bune albume hip hop a tuturor timpurilor și, în 2006, a recunoscut că este un clasic. Emoția și furia prezente pe album au fost admirate de către o mare parte a comunității hip-hop, inclusiv alți artiști. Albumul a ajuns pe locul unu în topul Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums și în Billboard 200.

Așadar, vă invit să ascultați materialul „Killuminati: The 7 Day Theory” și vă doresc audiție plăcută!