common-can-i-borrow-a-dollar În anul 1992, Common lansa primul său material discografic, material cu care își făcea debutul pe scena hip hop-ului.

 Acesta este intitulat „Can I Borrow A Dolar?” iar a sa lansare a avut loc pe data de 6 octombrie a anului respectiv, prin intermediul labelului Relativity Records, din care acesta făcea parte încă din 1991. Alături de același label, Common a lansat și primele trei piese ce aveau ca scop promovarea materialului, și anume „Take It EZ”, „Breaker 1/9” și „Soul by the Pound”.

 Pe lângă cele trei piese, își fac apariția altele zece, care alcătuiesc tracklist-ul cu un total de 13 piese al albumului:

Sursă foto: amazon.com

Sursă foto: amazon.com

Partea de producție a pieselor le-a revenit lui Immenslope (cunoscut acum ca fiind No I.D), Twilite Tone și celor de la The Beatnuts. Alți artiști cu care Common a colaborat pentru realizarea acestora sunt același Immenslope, Rayshel și Miss Jones.

În altă ordine de idei, artistul se pregătește de lansarea unui nou material intitulat „Black America Again”, despre care veți putea afla mai multe detalii în cadrul unui articol ulterior, însă până atunci, vă invit să ascultați întâiul său material discografic, a cărui aniversare are loc în această zi. Audiție plăcută!