Jadakiss Kiss Tha Game Goodbye

Sursă foto: www.shop.musictoday.com

 În urmă cu 15 ani, mai precis pe data de 7 august a anului 2001, Jadakiss lansa albumul său de debut, intitulat „Kiss tha Game Goodbye”. În prima săptămână de la lansarea sa, materialul a înregistrat 204,000 de copii vândute, pentru ca în luna iunie a anului 2004 să marcheze o vânzare de 877,000 de unități. Albumul respectiv a fost certificat cu aur de către RIAA, pe data de 21 septembrie a anului lansării sale.

 DJ Premier, Swizz Beats, The Neptunes, The Alchemist, Just Blaze, Icepick, Mahogany, Timbaland și Eric mcCaine sunt cei ce s-au ocupat de producția audio a acestui material. Din punctul de vedere al colaborărilor, în cadrul „Kiss tha Game Goodbye” se regăsesc artiști precum: Eric mcCaine, Antoine Stanton, Nas, Pharrel, Styles P, The LoxBig Will, Cross, Icepick, Parle, Carl Thomas, Swizz Beats, Snoop Dogg, Nate Dogg, Mashonda, Drag-On, Eve, Infa-Red, Cross, Fiend, 8 Ball, Yung Wun, DMX și Ann Nesby.

 Tracklist-ul este următorul:

Jadakiss Kiss Tha Game Goodbye Tracklist

Sursă foto: www.allmusic.com

Fiind compus din 21 de track-uri, puteți ignora cele trei piese care se află în plus în playlist-ul de mai jos și puteți asculta albumul respectiv: