Sean Price

Sursă foto: okayplayer.com

 În urmă cu un an, pe data de 8 august, Sean Price deceda în timpul somnului, la vârsta de 43 de ani. După cum bine știți, acesta este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai culturii hip-hop, activând în muzică încă din anul 1993, fiind unul dintre membrii grupului Boot Camp Clik, respectiv Heltah Skeltah.

 Discografia sa personală numără cinci materiale: „Monkey Barz” (2005), „Jesus Price Superstar” (2007), „Random Axe (with Guilty Simpson & Black Milk & Random Axe)” (2011), „Mic Tyson” (2012) și „Songs In the Key of Price”, care a fost lansat postmortem, la 13 zile de la moartea sa. Inițial, acest material a fost lansat în forma care cuprindea doar 8 piese, ca mai târziu să fie lansat în forma finală, compusă din 30 de track-uri, pe care o puteți achiziționa prin intermediul Discogs.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați unul dintre albumele lansate de către Sean Price, pentru a îi păstra amintirea vie unuia dintre cei mai apreciați artiști din hip-hop, nu doar astăzi, ci întotdeauna: