Gravediggaz - 6 Feet Deep (front)

Sursă foto: www.1994hiphop.com

 De data de 9 august a anului 1994, grupul Gravediggaz, format din The Undertaker, The Gatekeeper, The Grym Reaper și The RZArector, își lansa materialul discografic de debut, intitulat „6 Feet Deep”. Aceasta este considerat ca fiind unul dintre cele mai de succes albume ale genului horrorcore, inițial numindu-se „Niggamortis”. Producția audio a albumului este realizată, în cea mai mare parte, de către Prince, Frukwan și RZA, doar două producții beneficiind de artiști din afara grupului, mai precis „Diary of a Madman” (RNS, RZArector & Undertaker) și „Here Comes the Gravediggaz” (Mr. Sime).

 De asemenea, în cadrul materialului se regăsesc artiști precum: Scientific Shabazz și Killah Priest (Disciples) și Dreddy Kruger. Tracklistul original este format din 16 trackuri, arătând în felul următor, varianta europeană conținând și piesa „Pass the Shovel”:

6 feet deep tracklist gravediggaz

Sursă foto: www.music-bazaar.com

  După cum puteți observa în imaginea de mai sus, în cadrul „6 Feet Deep” se regăsesc patru din cele mai de succes piese ale grupului Gravediggaz, mai precis: „Nowhere to Run, Nowhere to Hide”, „1-800 Suicide” și „Diary of A Madman”. Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați albumul respectiv și vă doresc audiție plăcută!