A Tribe Called Quest

 În aceeași zi în care avea loc lansarea materialului de debut al celor de la Wu-Tang Clan, A Tribe Called Quest lansa un nou material discografic! Este vorba despre al treilea album din discografia grupului respectiv – „Midnight Marauders”.

 Jive Records este labelul prin intermediul căruia a avut loc lansarea albumului care venea la doi ani după „The Low End Theory”. Acesta a reușit să ajungă pe poziția #1 în R&B/HipHop Charts și pe poziția #8 în Billboard 200, în anul 1993.

 Tracklist-ul albumului conține 14 piese printre care se numără „Award Tour”, „Electric Relaxation”, „Oh My God”, etc. Cei alături de care membrii grupului A Tribe Called Quest au colaborat pentru realizarea pieselor sunt Trugoy the Dove, Raphael Wiggins, Busta Rhymes și Large Professor.

Sursă foto: Golden Hip Hop

 În anul 1995, „Midnight Marauders” a fost certificat cu discul de platină de către RIAA, fiind unul dintre cele trei albume ale ATCQ care au primit această distincție.

 Un alt lucru ce merită remarcat este coperta albumului, care este reprezentată de chipurile a 71 de artiști ai culturii hip-hop.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!