NAS

nas-gods-son-coperta-fata

 În ziua de 13 decembrie a anului 2002, NAS lansa un nou material. Este vorba despre albumul intitulat „God’s Son”, care este cel de-al șaselea material discografic al său.

 Lansarea acestuia avea loc prin intermediul Columbia și Ill Will Records. Producția sa audio a fost realizată pe parcursul anilor 2001 și 2002. Astfel, producătorii alături de care NAS a colaborat sunt Salaam Remi, Chucky Thompson, Ron Browz și The Alchemist.

 Tracklist-ul la a cărui realizarea au colaborat producătorii de mai sus prin instrumentalele create cuprinde 14 piese. Printre acestea se numără și piesa „The Cross”, „Get Down”, „I Can” și „Thugz Mansion (N.Y.).

Sursă foto: Rebel To America

Sursă foto: Rebel To America

 Vânzându-se în număr de 156 000 de exemplare în prima săptămână de la lansare, albumul a debutat pe locul 18 în Billboard 200. Ulterior, acesta a urcat pe locul 12. Peste doar un an, adică în 2003, „God’s Son” a fost certificat cu discul de platină de către RIAA.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați o variantă „deluxe” a acestui materia, care cuprinde 18 piese. Audiție plăcută!