„Me Against the World”

2Pac Me Against the World

Sursă foto: www.genius.com

 În urmă cu 22 de ani, Tupac Shakur lansa cel de-al treilea material al său, prin intermediul Interscope Records, intitulat „Me Against the World”. Albumul respectiv a fost lansat pe parcursul perioadei în care Tupac își executa perioada de pușcărie, devenind astfel primul artist care beneficiază de un material poziționat pe locul întâi în Bilboard 200, în timp ce se află în închisoare. În cadrul Soul Train Music Awards, din anul 1996, „Me Against the World” a fost desemnat ca fiind cel mai bun album de muzică rap.

 Materialul conține 15 track-uri, în cadrul cărora se regăsesc două colaborări cu Dramcydal aka Outlawz și Richie Rich. Producția a fost realizată de Tony Pizarro, Jill Rose, Easy Mo BeD-Flizno Production Squad (Shock G și Stretch)Moe Z.M.D.Mosley, Bostic, Brian G.DF Master Tee & Moses, Soulshock, Jay-B, Ezi Cut și Johnny „J”.

 În anul 2008, albumul respectiv a fost poziționat pe locul 170 în top 200 a celor mai influente și cunoscute materiale de muzică.

 După cum v-ați putut da seama din rândurile anterioare, „Me Against the World” a fost primit într-un mod extrem de pozitiv de către ascultătorii de hip-hop, fiind considerat unul dintre cele mai bune albume ale acestei culturi.

 Tracklist-ul este următorul:

 1. Intro
 2. If I Die 2Nite
 3. Me Against The World
 4. So Many Tears
 5. Temptations
 6. Young Niggaz
 7. Heavy In The Game
 8. Lord Knows
 9. Dear Mama
 10. It Ain’t Easy
 11. Can U Get Away
 12. Old School
 13. Fuck The World
 14. Death Around The Corner
 15. Outlaw

Acestea fiind spuse…