ol-dirty-bastard-nigga-please Lansat prin intermediul labelului Elektra, materialul „Nigga Please” este cel de-al doilea și ultimul album oficial din discografia solo a lui Ol’ Dirty Bastard, din timpul vieții sale, care a apărut pe piață în urmă cu exact 17 ani. Titlul albumului a fost unul controversat, fiindcă înainte de lansarea sa, ODB a anunțat diferite nume pentru acesta: „The Black Man Is God, White Man Is the Devil”, „Dirty World” sau „God Made Dirt and Dirt Don’t Hurt”.

 Tracklistul conține 13 piese și beneficiază de colaborări alături de: Chris Rock, KelisRaison the Zukeeper, 12 O’Clock, La The Darkman, Shorty Shit Stain și Lil’ Mo. Producția audio este realizată de către următorii producători: The Neptunes, Irv Gotti, Mr. Fingers, Buddha Monk, DL, RZAFlavahood Productions și True Master. Astfel, coperta tracklistului arată în felul următor:

ol-dirty-bastard-nigga-please-tracklist

Sursă foto: www.allmusic.com

 Din punct de vedere comercial, „Nigga Please” a reprezentat un album de succes pentru Ol’ Dirty Bastard, vânzând 93,000 de unități în prima săptămână de la lansare, fiind apoi certificat cu aur de către RIAA.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați materialul respectiv și vă doresc audiție plăcută!