2Pac

2Pac - Strictly 4 my niggaz

 Pe data de 16 februarie a anului 1993, prin intermediul caselor de discuri T.N.T. Recordings, Interscope Records și EastWest America Records, 2Pac își lansa cel de-al doilea material discografic.

 Este vorba despre albumul intitulat „Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z”, niggaz fiind un acronim pentru „Never Ign’ant Getting Goals Accomplished”, având ca nume anterior „Troublesome 21”, dar și o dată de lansare plasată mult mai devreme.

 Totuși, albumul a fost lansat în urmă cu 24 de ani și a debutat pe același loc în Billboard 200, bucurându-se de un mai mare succes decât cel de debut.

 Artiștii cu care Tupac Shakur a ales să colaboreze pentru realizarea tracklist-ului alcătuit din 16 piese sunt Ice Cube, Ice-T, Live Squad, Shock G și alții.

Sursă foto: Rap Music Guide

Sursă foto: Rap Music Guide

 Până în 2011, albumul a reușit să fie vândut în număr de peste un milion de copii, doar în Statele Unite ale Americii. Succesul său, însă este redat de importanța pe care un număr mare de ascultători ce i-au îndrăgit activitatea artistului au oferit-o acestui material, la fel ca și în cazul celorlalte materiale discografice ale sale.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați albumul a cărui aniversare are loc astăzi!