ATCQ

 Pe data de 17 aprilie a anului 1990, grupul muzical ATCQ (acronim de la A Tribe Called Quest) lansa albumul său de debut. Acesta este intitulat „People’s Instinctive Travels and the Paths of Rythm” și avea să deschidă largi orizonturi pentru trupa sus-menționată, care și-a lansat cel mai recent material la sfârșit de 2016. Este vorba despre „We Got It From Here… Thank You 4 Your Service”.

 Albumul de debut era lansat în formulă completă, prin intermediul casei de discuri Jive Records. Înregistrarea sa începea cu mai puțin de un an înaintea momentului lansării, primele piese finalizate fiind „Public Enemy” și „Bonita Applebum”. Tracklist-ul acestuia este alcătuit din 14 piese printre care se regăsesc și cele intitulate „Can I Kick It?” și „I Left My Wallet in El Segundo”. Toate cele paisprezece piese au o producție audio realizată de grupul respectiv.

Sursă foto: Lowe Photos

 Același material a fost inclus în diverse „best of-uri” bucurându-se de un grad înalt de receptivitate la acea vreme. Astăzi îl putem privi ca pe un punct de plecare pentru alte viitoare albume din discografia trupei A Tribe Called Quest.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați întregul album! Audiție plăcută!