black-moon-enta-da-stage În ziua de 19 octombrie a anului 1993, grupul muzical Black Moon, format din Buckshot, 5ft și DJ Evil Dee lansa primul material discografic, cu ajutorul căruia debuta pe scena hip hop-ului.

 Numele albumului respectiv este „Enta Da Stage” iar a sa lansare a avut loc prin intermediul labelului Nervous. De producția sa s-au ocupat DJ Evil Dee și Mr. Walt, care făceau parte dintr-un alt grup numit Da Beatminerz. Alți artiști cu care cei trei au colaborat pentru realizarea materialului sunt Smif-N-Wessun, Havoc de la Mobb Deep și Dru Ha.

 Tracklist-ul său numără 14 piese, dintre care se remarcă „Who Got Da Props?” și „I Got Cha Opin” și este următorul:

black-moon-enta-da-stage

Sursă foto: juno.co.uk

 În acea perioadă, albumul nu a cunoscut un succes enorm din punct de vedere comercial, fiind vândut într-un număr relativ mic de copii, un alt motiv fiind faptul că la scurt timp de la lansarea sa aveau să apară o serie de albume din partea unor artiști și trupe precum Wu Tang Clan, Biggie Smalls, NAS și nu numai.

 Totuși, mulți dintre noi se bucură de existența acestui material din partea trupei Black Moon, pe care vă invit să îl ascultați în continuare.

 Audiție plăcută!