Lună RoșieÎn această seară am avut plăcerea să văd că Arnăutu Radu Gabriel, zis și Kio s-a jucat puțin cu piesa „Lună Roșie” a celor de la 1979 și a „făurit” un remix care este la fel de frumos ca varianta inițială a piesei.

Piesa „Lună Roșie” a fost lansată în vara anului trecut și beneficiază și de un videoclip.

Aceasta a fost produsă de către Secuem, iar de mix/master s-au ocupt cei de la Infinity Studio. Filmările și montajul videoclipului au fost realizate de către Răzvan Raduta.

Videoclipul îl are în prim plan pe lupul alb care aleargă într-o noapte cu lună plină printr-o pădure cu arbori înalți în căutarea „ei”. Și după cum spune Butch, acesta „urlă după ea”. Se pare că „luna roșie” este singura martoră a lupului îndrăgostit, căruia acesta i se confesează. Dacă doriți să-l vizionați o puteți face aici.

În cazul în care nu ați auzit de 1979, aceasta este o trupă care a luat naștere anul trecut, și este formată din Butch și Secuem. Iar dacă ați îndrăgit muzica lui Butch, cu siguranță vă va fi pe plac și ceea ce face în noua formulă, alături de Secuem.

Acordurile de chitară adăugate de către Kio sunt cele care transmit un vibe puternic prin intermediul piesei. Sper să vă placă!

 

Audiție plăcută!