Nu putem sa incepem decat cu multumim! Ne adresam tuturor celor care ati fost pana in prezent alaturi de noi, 13 septembrie 2009 era ziua in care RadioONMusic.ro a pasit spre online. Multumim inca odata tuturor vizitatorilor nostri fideli, artistilor cu care am colaborat si vom colabora in continuare, partenerilor nostri si tuturor celor care ne sustin si ne vor sustine pe parcursul anilor viitori, in care sper sa nu dezamagim. Si nu in ultimul rand, multumim celor care au crezut in noi!

La Multi Ani RadioONMusic.ro

Speram ca pana astazi, orice vizitator al nostru, a fost multumit de munca pe care noi, echipa RadioONMusic.ro am depus-o. Tinem sa va spunem ca in prezent, suntem mai mult decat o echipa, o mare familie in care fiecare are rolul sau pentru a da calitate site-ului nostru.

Dar trebuie sa mentionam si cativa artisti, cu care ne-a facut si ne face deosebita placere de a colabora. Multumim: Ceilalti, Drei Ros, Angeles, Zhao LeBlanc, Vescan, Tonik Obiektiv, Skizzo Skillz, MarioV, El Nino, Criss Blaziny, DJ Undoo, Rappy, Matei Oprea, Deliric1, Nosferatu, Tranda, Karie, DJ CellBlock, Omu Gnom, Subsemnatu, Cabron, Brugner, Sisu Tudor, DJ Em, Arssura, Acelash, Inno, Cannon, Aforic, Redstar, Phossilah, Gani, Liry, Kalcedonik, Zellu, Nanu, Zeze, Saylas, S.R.G., Danez, Alan si sper ca nu am omis pe nimeni, iar daca am uitat pe cineva, ne cerem scuze, dar sunt prea multi oameni carora suntem recunoscatori si le multumim foarte mult pe aceasta cale.

Multumim si cluburilor: Elephant Pub & Live Music, Wings Club si The Silver Church

Label-urilor: Hades Records, Facem Records, Dum-Dum Records si Avangard Miuzic