Lord Finesse

Lord Finesse - The Awakening Coperta Fata

 În urmă cu 21 de ani, pe data de 20 februarie, Lord Finesse lansa albumul cu numărul trei în discografia sa. Lansat prin intermediul casei de discuri Penalty Records, „The Awakening” reunește un număr mare de colaborări ale MC-ului cu alți artiști ai vremii, lucru ce nu s-a întâmplat și în cazul celor de care el este precedat.

 Producția audio a acestuia a fost realizată de către Lord Finesse, ajutat de Myke Loe și Jesse West. În ceea ce privește interpretarea, artiștii cu care MC-ul american a colaborat sunt: Doo Wop, O.C., KRS-One, Diamond D, Large Professor, Grand Puba, Sadat X și alții.

 Tracklist-ul albumului cuprinde 15 piese, cărora li se alătură un hidden-track al cărui nume este „Actual Facts”. Alte piese care se regăsesc în cadrul său sunt „Hip 2 Da Game” și „Game Plan”, toate cele trei având parte de videoclipuri.

Sursă foto: rlsmaradona.com

Sursă foto: rlsmaradona.com

 „The Awakening” s-a plasat pe locul 36 în cadrul US Top R&B/Hip-Hop Albums Billboard, în anul lansării sale. Ulterior, acesta a fost poziționat pe locuri apropiate în alte astfel de selecții. Totuși, succesul materialului este redat de însemnătatea pe care a căpătat-o în contextul acestei culturi, prin impactul pe care l-a avut asupra celor care l-au ascultat.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!