project-funk-da-world-craig-mack

Sursă: genius.com

 Craig Mack își lansa albumul de debut în urmă cu 22 de ani, mai precis pe data de 20 septembrie 1994, prin intermediul Bad Boy Records, acesta fiind intitulat „Project: Funk da World”. Materialul respectiv a fost lansat la o săptămână distanță de albumul „Ready to Die” (Notorious B.I.G.), motiv pentru care a Craig a pierdut o mare parte din publicitate. Chiar și în aceste condiții, „Project: Funk da World” este un succes din punct de vedere comercial, în cadrul său regăsindu-se piesa „Flava in Ya Ear”, single certificat cu platină de către RIAA. La cinci luni de la lansare, albumul respectiv a fost certificat cu aur.

 Easy Mo Bee, Rashad Smith, Lenny Marrow și Mack sunt cei ce s-au ocupat de producția audio. Tracklistul este format din 11 piese și arată în felul următor:

craig-mack-project-funk-da-world-tracklist

Sursă foto: amazon.com

 Totodată, este de menționat faptul că piesa „Flava in Ya Ear” beneficiază de un remix care îi are ca invitați pe Notorious B.I.G., Busta Rhymes, Rampage și LL Cool J, care nu a fost introdusă pe nici un album și pe care vă invit să o ascultați aici. De asemenea, vă invit să ascultați materialul respectiv și vă doresc audiție plăcută!