de-la-soul-buhloone-mindstate

 Făcuți cunoscuți publicului de albumele „3 Feet High And Rising” și „De La Soul Is Dead”, lansate în 1989, respectiv 1991, cu doi ani mai târziu, în 1993, membrii grupului muzical De La Soul s-au decis să continue lansarea de materiale discografice, concretizând  albumul intitulat „Buhloone Mindstate”.

 Așadar, materialul menționat mai sus ocupă locul trei în discografia artiștilor, fiind lansat pe data de 21 septembrie 1993, prin intermediul labelurilor Tommy Boy Records și Warner Bros Records.

 Cu un tracklist ce numără 15 piese, albumul s-a bucurat de receptivitatea ascultătorilor, dar și criticilor, astfel că a fost votat ca fiind al optulea cel mai bun album al anului 1993 în Pazz & Jop. Cu 12 ani mai târziu, într-o listă publicată în Rolling Stones, „Buhloone Mindstate” a fost desemnat „al zecelea cel mai bun album de hip-hop din toate timpurile”.

Tracklist-ul albumului „Buhloone Mindstate”

Tracklist-ul albumului „Buhloone Mindstate”

 Același material este și ultimul album al grupului respectiv asupra a cărui producție și-a pus amprenta Prince Paul, alte persoane care au contribuit la realizarea sa au fost interpreți de jazz precum Maceo Parker, Fred Wesley și Pee Wee Ellis, dar și MCs precum Guru și Dres de la Black Sheep.

 Acestea fiind spuse, vă amintesc că astăzi „Buhloone Mindstate” împlinește 23 de ani de la lansare, și, totodată, vă invit să îl reascultați, dorindu-vă audiție plăcută!