diamond-d-stunts-blutns-and-hip-hop-coperta

Sursă foto: www.discogs.com

Stunts, Blunts & Hip Hop” este numele unui album mai puțin cunoscut în țara noastră, poate și datorită publicității scăzute de care a avut parte. Chiar și așa, revista Source l-a încadrat în Top 100 Best Rap Albums. Acesta este materialul de debut al lui Diamond D, care a fost lansat pe data de 22 septembrie 1992, în aceeași zi cu albumul debutant semnat de Redman, intitulat „Whut? Thee Album”.

 „Stunts, Blunts & Hip Hop” este un material demn de ascultat, atât din punctul de vedere al capacității artiștilor ce se regăsesc în cadrul său, cât și al producției audio, care a fost realizată de Diamond D, Showbiz, Sadat X, Jazzy Jay, The 45 King, Large Professor și Q-Tip. Dat fiind faptul că am pomenit de artiștii ce se regăsesc pe acest album, numele lor sunt următoarele: Bonita, Fat Joe, LaReese & Whiz One, The Psychotic Neurotics, Big L, Michelle Sweeting, Jasmine, Whiz One, Maestro, Mike G.Q. și Showbiz.

 Tracklistul este acesta:

stunts-blunts-hip-hop-diamon-d-tracklist

Sursă foto: www.rlsmaradona.org.ua

 La momentul lansării sale, materialul respectiv s-a clasat pe locul 47 în U.S. Top R&B/Hip-Hop Albums. Acestea fiind spuse, vă invit să îl ascultați și vă doresc audiție plăcută!