Redman

redman-dare-iz-a-darkside-album-coperta  Cel de-al doilea material discografic semnat de către Redman, ce poartă denumirea de „Dare Iz A Darkside”, a fost lansat în urmă cu douăzeci și doi de ani. Acesta a apărut pe piață prin intermediul Def Jam Records și beneficiază de nouăsprezece trackuri. Producția audio este realizată de către Erick Sermon, Rockwilder și Reggie Noble aka Redman. În cadrul tracklistului se regăsesc și două colaborări: una cu Erick Sermon și Keith Murray, iar cealaltă alături de Hurricane G.

La momentul lansării, „Dare Iz A Darkside” s-a clasat pe locul întâi în US R&B/Hip-Hop Albums și pe locul treisprezece în US Billboard 200. În luna ianuarie a următorului an, materialul respectiv a fost certificat cu aur de către RIAA, pentru cele peste cinci sute de mii de unități vândute.

 Tracklistul este următorul:

redman-dare-iz-a-darksite-album-tracklist

Sursă foto: www.sowaxrecords.com

 Conform Wikipedia, se pare că Redman a afirmat următoarele lucruri pentru Vibe Magazine, în anul două mii zece: „I was doing a lot of drugs on Dare Iz A Darkside. I have chicks that come up to me and say, ‘Yo, Dare Iz A Darkside is my favorite fuckin’ album, ever.’ I swear, I have not played Dare Iz A Darkside damn near since I did it. Seriously! I was so lost, I was so fucked up during that album.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!