Black Moon

 La aproape șase ani de la lansarea albumului „Enta Da Stage”, grupul Black Moon lansa un nou material, cel al cărui nume este „War Zone”.

 Acesta a fost lansat cu ajutorul labelului Boot Camp Click și deși nu a fost la fel de bine primit precum cel de care este precedat, s-a bucurat de o receptivitate puternică și un succes comercial moderat.

 În cadrul său, 5ft a avut o apariție proeminentă, Buckshot s-a dovedit a fi mai matur decât în cadrul prestației de pe albumul precedent, iar producția, realizată de Da Beatminerz, s-a modificat și ea.

 Cele 19 piese care alcătuiesc tracklist-ul albumului au fost realizate alături de artiști precum Busta Rhymes, Q-Tip, Cocoa Brovaz, M.O.P. și nu numai. Printre ele se regăsesc piese precum „Two Turntables & a Mic”, „War Zone” și „This Is What It Sounds Like (Worldwind)”.

Sursă foto: Strictly Old School Hip Hop

 

 Ulterior, în 2006, labelul Duck Down Records a lansat o variantă revizuită a albumului, numită „War Zone Revisited”, care conține tracklist-ul inițial, precum și două piese bonus, care sunt „The Streets” și „Just Us”.

  Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați albumul respectiv, în varianta sa inițială, lansată acum 18 ani!