Snoop Dogg

 În urmă cu 24 de ani, pe data de 23 noiembrie, prin intermediul Death Row Records și Interscope Records avea loc lansarea primului material solo al lui Snoop Dogg.

 Albumul este intitulat „Doggystyle” și a fost realizat la scurt timp de la apariția albumului „The Chronic” al lui Dr. Dre, în cadrul căruia Snoop Dogg și-a făcut simțită prezența, dezvoltând și abordând alături de Dre stilul g-funk. Întrucât în privința interpretării vocale asemănarea cu materialul colegului său Dr. Dre este una izbitoare, albumul a fost numit de unii „carbon copy”, expresie ce denotă similaritatea dintre acestea.

 Totuși, ulterior, albumul realizat de către Snoop Dogg și-a primit recunoașterea și a fost certificat cu discul de platină pentru numărul mare de vânzări. Acesta a fost primul material al unui artist la început de drum care s-a vândut cu o astfel de rapiditate.

 Tracklist-ul său numără 13 piese printre care se regăsesc „Gin and Juice”, „Who Am I (What’s My Name?)” și nu numai, iar invitații MC-ului sunt numeroși:

 

Sursă foto: Juno Records

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați una dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul acestui album și este cunoscută de majoritatea ascultătorior lui Snoop Dogg. Audiție plăcută!