onyx-all-we-got-iz-us Albumul intitulat „All We Got Iz Us” a fost lansat în anul 1995, la doi ani de la lansarea materialului de debut al trupei Onyx și poate fi privit ca o continuare a acestuia, fiind un material în cadrul căruia artiștii adoptă o atitudine puțin diferită față de cea avută în realizarea albumului „Bacdafucup”.

 Labelurile care au găzduit lansarea albumului respectiv, pe data de 24 octombrie a anului respectiv, au fost Def Jam și Jam Master Jay.

 Tracklist-ul său numără 15 piese printre care se regăsesc „Last Dayz” și „Live Nigguz”, care s-au bucurat de o mare receptivitate în cadrul Billboard Hot 100 și Hot Rap Singles și care împreună cu piesele „All We Got Iz Us” și „Walk In New York” au parte de videoclipuri.

Sursă foto: allmusic.com

Sursă foto: allmusic.com

 În 2008, revista numită Vibe a numit albumul respectiv ca fiind cel mai bine produs material din 1995, încadrându-l în 20 de albume pe care iubitorii de hip hop ar trebui să le dețină.

 Acestea fiind spuse, astăzi, în ziua aniversării a 21 de ani de la lansarea albumului respectiv, vă invit să îl ascultați în întregime!