common-resurrection  În ziua de 25 octombrie a anului 1994, prin intermediul labelului Relativity Records avea loc lansarea celui de-al doilea material discografic din cariera lui Common, cunoscut în acea perioadă sub numele de Common Sense.

 Numele materialului este „Resurrection” iar pentru realizarea producției sale, Common a colaborat cu No I.D., alături de care a colaborat și pentru realizarea unei mari părți din instrumentalele pieselor de pe albumul său de debut.

 Secționat în două părți: „East Side of Stony”, cuprinzând piesele 1-7 și „West Side of Stony”, cuprinzând piesele 8-15, definitivând astfel tracklist-ul de 15 piese al materialului. Piesa „Pop’s Rap” închide tracklist-ul respectiv, reprezentând o colaborare a artistului cu propriul său tată, iar alte piese precum „Resurrection”, „I Used To Love H.E.R.”, „Book Of Life” sunt plasate în fața acesteia.

Sursă foto: DefineARevolution.com

Sursă foto: DefineARevolution.com

 În ciuda succesului comercial care a avut un nivel redus, albumul s-a bucurat de succes printre iubitorii genului, căpătând titlul de „clasic”.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!