50 Cent

 În anul 2002, pe data de 26 aprilie, 50 Cent lansa un nou material. Acesta este intitulat „Guess Who’s Back?” și a fost făcut public cu ajutorul labelului Full Clip Records.  Apariția sa avea loc la doi ani de la cea a materialului său de debut, „Power of the Dollar”, album ce a fost prins într-un conflict între 50 Cent și labelul prin intermediul căruia a fost lansat.

 Contextul înregistrării pieselor ce alcătuiesc tracklist-ul albumului sus-menționat a fost unul diferit, întrucât 50 Cent a fost exclus din labelul din care făcea parte și evitat de alte case de discuri. Astfel, „Guess Who’s Back?”, care conține 18 piese a fost înregistrat în Canada. În ceea ce privește producția sa audio, acesta conține instrumentale realizate de beatmakeri precum Trackmasters, DJ Clark Kent, Father Shaheed, Sha Money XL, Red Spyda, etc. G-Unit, Nas, Nature, Bravehearts și Bun B sunt alți artiști ce au fost invitații lui 50 Cent, alături de care el a colaborat.

Sursă foto: AllMusic.com

 Reprezentând o colecție de piese, având în vedere faptul că tracklist-ul acestuia conține piese ce erau menite să apară pe „Power of the Dollar”, albumul a fost bine primit, poziționându-se pe locul #28 în Billboard 200.

 Apariția sa a favorizat viitoarea apartenență a lui 50 Cent, ca artist, la labelul Interscope Records.

 Audiție plăcută!