Sursă foto: fanart.tv

Sursă foto: fanart.tv

 În anul 1994, pe data de 26 septembrie, grupul muzical fondat de către Tupac Shakur, și anume Thug Life, lansa primul și singurul material din cadrul activității muzicale pe care a desfășurat-o, material intitulat „Thug Life: Volume 1”.

 Astăzi, acesta împlinește 22 de ani de la lansare, drept pentru care o să ne amintim de ceea ce a însemnat la vremea respectivă, dar și astăzi, căci reprezintă o influență pentru iubitori ai genului.

 Labelul care a găzduit lansarea albumului respectiv este cel în cadrul căruia Tupac își desfășura activitatea, și anume Out Da Gutta Records. Tracklist-ul său final conține doar 10 piese, printre care se numără piese precum „Burry me a G”, „Cradle To The Grave”, „How Long Will They Mourn Me?” și „Str8 Ballin’”.

 Pe lângă numărul mic de piese pe care îl cuprinde tracklist-ul albumului, versiunea sa originală a fost retrasă, acesta reînregistrându-se, cu o mare parte dintre piesele originale tăiate, lucru provocat de felul în care era privit gangsta rap-ul în acea perioadă. Totuși, albumul rămâne să fie amintit ori de câte ori este posibil, fiind ulterior certificat cu aurul, iar una dintre piesele extrase din tracklist-ul său apărând pe „Greatest Hits” al lui 2Pac, lansat după moartea sa.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!