Twista

Twista Kamikaze Album Coperta  Cel de-al patrulea material discografic al rapperului Twista, denumit „Kamikaze”, a fost lansat în urmă cu treisprezece ani. În momentul lansării, acesta s-a clasat pe locul întâi (1), atât în US Top R&B/Hip-Hop Albums, cât și în Billboard 200. De asemenea, albumul a urcat pe locul nouăsprezece (19) în UK Albums și pe locul șaptezeci și șase (76) în Australian Albums. În prima săptămână a apariției sale pe piață, materialul a înregistrat un număr de trei sute doisprezece mii (312,000) de unități vândute. Mai târziu, el a fost certificat cu platină de către RIAA, fiind singurul album al lui Twista care a atins această performanță.

 Tracklist-ul conține șapteseprezece (17) track-uri și o serie de colaborări cu următorii artiști: 8Ball, Too Short, Kanye West, Jamie Foxx, Jazze Pha, R. Kelly, Ludacris, T.I., Liffy Stokes, Cee-Lo, Anthony Hamilton, Memphis Bleek, Young Chris și Freeway. Producția audio este realizată de către Toxic, Kanye West, Jazze Pha, R. Kelly, Wildstyle, The Legendary Traxster, Red Spyda, D-Roy, Mr. B, Mike Caren și LBC King. Conținutul albumului arată în felul următor:

Twista Kamikaze Album Tracklist

Sursă foto: AllMusic.com *Fotografia respectivă nu conține și track-ul cu numărul 17, care este un „Outro” și poartă denumirea de „Don’t Get Me”.

 „Kamikaze” a apărut mai târziu într-o altă variantă, care cuprindea alte două bonus track-uri. Este vorba despre „So Sexy: Chapter II (Like This)” alături de R. Kelly și „Freek-a-Leek (Remix)”cu Petey Pablo și Jarmaine Dupri.

 Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați albumul respectiv și vă doresc audiție plăcută!