a-tribe-called-quest-the-love-movement  Pe parcursul acestei săptămâni, vă aminteam în cadrul unui articol de aniversarea celor 25 de apariție a albumului „The Low End Theory”, din partea grupului muzical originar din Queens (loc în care a fost realizat, de curând, și un graffiti dedicat membrilor acestuia), și anume A Tribe Called Quest.

 Tot în luna septembrie, doar că spre sfârșit, și, de asemenea, într-un alt an, cei de la ATCQ lansau un nou material discografic reprezentat de albumul intitulat „The Love Movement”.

 Cu o producție orientată către latura de jazz, realizată de grupul The Ummah, din care făceau parte și doi dintre membrii trupei, Q-Tip și Ali Shaheed Muhammad, albumul era lansat pe data de 29 septembrie 1998, prin intermediul labelului Jive.

 Cu un tracklist de 21 de piese, albumul s-a bucurat de reacții pozitive din partea publicului, iar piese precum „Find A Way”, „Like It Like That” și „Steppin’ It Up” au reușit să fie difuzate în cadrul unor posturi de radio. La scurt timp de la lansare, pe data de 1 noiembrie a aceluiași an, albumul a fost certificat cu aur de către RIAA.

 Tracklistul este următorul:

 1. Start It Up
 2. Find A Way
 3. Da Booty
 4. Steppin’ It Up (feat. Busta Rhymes & Redman)
 5. Like It Like That
 6. Common Ground (Get It Goin’ On)
 7. 4 Moms
 8. His Name Is Mutty Ranks
 9. Give Me (feat. Norega)
 10. Pad & Pen
 11. Busta’s Lament
 12. Hot 4 You
 13. Against the World
 14. The Love
 15. Rock Rock Y’all (feat. Jane Doe, Mos Def, Punchline, Wordsworth)
 16. Scenario (Remix) (feat. Busta Rhymes, Charlie Brown, DJ Milo, Dinco D, Kid Hood)
 17. Money Maker
 18. Hot Sex
 19. Oh My God (Remix)
 20. Jazz (We’ve Got)
 21. One Two Shit (feat. Busta Rhymes)

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!