tupac-shakur Rock & Roll Hall Of Fame se găsește în Cleveland, Ohio din Statele Unite ale Americii și bazele sale au fost puse încă din 1983, de către fondatorul al Atlantic Records cu scopul de a recunoaște și păstra „istoria” celor mai semnificativi artiști, producători, ingineri și alte persoane care au contribuit la dezvoltarea genului muzical rock and roll.

 Trecând de această introducere, voi trece la subiectul acestui articol, care îl are în prim-plan pe Tupac Shakur, mai bine cunoscut ca 2Pac, al cărui nume se regăsește pe lista artiștilor nominalizați pentru Rock & Roll Hall Of Fame 2017!

 Având în vedere faptul că pe data de 12 noiembrie a acestui an se vor împlini 25 de ani de la lansarea albumului de debut al artistului, și anume „2Pacalypse Now”, acesta îndeplinește cerințele spre a deveni al șaselea artist de hip hop din cadrul Rock & Roll Hall Of Fame, avându-i ca „ascendenți” pe Grandmaster Flash și The Furious Five (2007), Run DMC (2009), The Beastie Boys (2012), Public Enemy (2012) și N.W.A. (2016).

 Se pare că persoana care va câștiga titlul respectiv va fi votată până pe data de 6 decembrie, zi în care se va afla rezultatul final.

 Acestea fiind spuse, voi încheia prin a îmi exprima bucuria față de acest demers și față de recunoașterea celor care au avut ceva de spus prin practicarea culturii și muzicii pe care o îndrăgim.