Si uite asa s-a terminat Roblogfest 2011 pentru RadioONMusic.ro, cu locul 6 la categoria Blog de muzica. Rezultatul pentru noi este unul bun, pentru prima participare, chiar daca unii nu-l apreciaza (sigur, se putea mai bine). Site-ul nostru abia a depasit 1 an de existenta in online, asadar eu personal, nu ma asteptam sa intram in finala la toate cele 3 categorii in care a fost inscris RadioONMusic.ro. Dar inclinam totul spre bine, cu o munca mai consistenta, cu siguranta rezultatele vor fi rasplatite.

Totusi, tin sa multumesc tuturor celor care au votat RadioONMusic.ro la aceasta competitie, intre blogurile romanesti si in dimineata aceasta veti afla cine este fericitul castigator al telefonului Samsung Monte, pe care-l oferim.

Castigatorul concursului nostru, va fi ales prin Random.org, iar astazi aproximativ, la ora 12:00, veti putea citi pe site numele posesorului Samsung Monte.

Va uram bafta si nu uitati ca RadioONMusic.ro, ramane alaturi de voi, iar ce este cel mai important, e ca vara aceasta avem foarte multe premii de dat !

Update: Deoarece sunt foarte multe print screenuri editate in PS, va trebui sa amanam pana maine anuntarea castigatorului.