Pe site-ul lui Spike am aflat ca lansarea albumului “Ramanem Prieteni” se doreste a fi cel mai clar si mai zgomotos eveniment hip-hop organizat in anul 2010 in Romania! Spike va canta pe 11 februarie pe aceeasi instalatie de sunet ca si Faithless, Depeche Mode sau Robbie Williams.

Prin intermediul lui Dax (fostul inginer de sunet al lui Stefan Banica Jr) si al firmei sale, Digital Audio Expert, in Jet Set Events Hall va fi adusa o instalatie NEXO de peste 60.000 de wati, NEXO fiind unul dintre liderii de pe piata mondiala de instalatii de sunet. Echipamentele NEXO sunt solicitate si pentru productia unor mari manifestari muzicale internationale, precum Eurovision si MTV Video Music Awards.
  
Spike a declarat:

Mi-am dorit mult ca aceasta lansare sa fie un spectacol deosebit in ceea ce priveste locatia si sonorizarea. Cu 60.000 de wati vor tremura si hainele de pe noi si se va auzi impecabil. Am ales Jet Set Events Hall pentru ca este o locatie foarte incapatoare si condusa de o echipa care s-a implicat serios in organizarea acestei lansari. Sper ca totul sa iasa perfect.