2Pac (1)

Tupac Amaru Shakur, un om pe care o mare parte a ascultătorilor de hip-hop îl consideră ca fiind cel mai mare MC care a existat vreodată, o legendă care nu va putea fi înlocuită de nimeni. Însă, după cum bine știți, faima și succesul aduc la rândul lor invidie și inamici, motiv pentru care 2Pac a fost împușcat mortal în data de 7 septembrie 1996. Artitul a murit datorită hemoragiei interne, după șase zile de la evenimentul respectiv, adică pe data de 13 septembrie.

Timp de 19 ani au tot existat teorii referitoare la persoana care l-a împușcat mortal pe Tupac, însă adevărul a ieșit la iveală în urmă cu puțin timp, când departamentul de poliție din Las Vegas a trimis un comunicat de presă către site-ul nostru, care conținea următorul mesaj:

Nu credeți tot ceea ce scrie pe internet, mai ales în cazul în care informația nu vine din partea unei surse oficiale. Mulți urmează să comenteze în mod greșit aceste detalii, însă, înainte de a face acest lucru, ținem să vă aducem aminte faptul că astăzi este 1 aprilie și că uneori merită să fi păcălit, chiar și într-un mod nesărat.

Să vă aduceți aminte de unde a pornit hip-hop-ul și să oferiți respect artiștilor care l-au ținut în viață până în prezent. Mai mult decât atât, fiți fericiți că nu sunteți împușcați pe stradă. Un 1 aprilie fericit!