MIC Check

 După cum bine știți, emisiunea MIC Check a ajuns la cea de-a patra ediție, iar eu sper ca aceasta să dăinuie mult timp de acum înainte. Dacă ați fost pe fază, atunci știți că primele trei ediții i-au avut ca invitați pe Deliric & Silent Strike (dar și DOC în cadrul unui freestyle), romaNecredinciosu (care a lansat, de curând, un nou material) și Spike.

 Ei bine, după cum ați putut să citiți și în titlul acestui articol, cea de-a patra ediție a emisunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One. Da, o legendă a hip hop-ului internațional, o persoană care merită ascultată din toate punctele de vedere. De asemenea, artistul va fi prezent și în cadrul festivalului Airfield, ce se va desfășura în următoarea dată: 30 – 31 iulie – 1 – 2 august, în Sibiu. Mai mullii găsiți aici.

Comunicatul oficial arată în felul următor:

Doamnelor și domnilor, se pare că am creat un monstru…emisiunea crește într-un ritm alarmant și sincer ne-a scăpat de sub control: la doar a 4-a ediție îl avem deja ca invitat pe unul dintre cei mai importanți oameni din hip hop, definiția umblătoare a noțiunii de MC: KRS One, care sâmbătă cântă la Airfield Festival, la Sibiu!

 De această dată, emisiunea va fi în limba engleză, așa că pregătiți-vă cunoștințele! Până atunci, vă doresc răbdare plăcută!