A.R.T.ADeseori întâlnim afirmația „Knowledge is the lost element of hip hop”, și de cele mai multe ori aceste câteva cuvinte reflectă realitatea. Iată o oportunitate de a „căuta” acest element, iar cel care are harta este Omu Gnom!

Știți cu toții avalanșele de versuri deștepte pe care artistul le declanșează atunci când este pe scenă, iar pe lângă aceasta, știți că prin muzica sa încearcă să „educe” publicul ascultător care este alcătuit în mare parte din generația tânără.

De această dată Omu Gnom vine cu A.R.T.A. Ce este aceasta? Un curs de scris, dicție, ritm și prestație scenică al cărui scop este modelarea unor MC cu tehnică, pricepuți la improvizație, cu lipici la public și de temut într-un battle.

Cursul va începe din 3 iunie și se va ține în fiecare miercuri, în intervalul orar 19:00 – 21:00. Prețul acestuia este de 500 de lei, sau 400 de lei (pentru elevi/studenți) iar înscrierile se fac printr-un mail la adresa: [email protected]. Plata se va efectua în două rate, prima efectuându-se până pe 1 iunie. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Pe lângă faptul că A.R.T.A înseamnă Atitudine, Răbdare, Tehnică și Ambiție, Omu Gnom afirmă următoarele:

Rap-ul e vocea culturii hip-hop. Să poți face un rap bun trebuie să ajungi să stăpânești elemente de bază ale ritmului, să ai o dicție corectă, atitudine și să scrii bine. Asta se poate învăța și aici intervin eu în scenă.
Cursul va conține opt ședințe săptămânale plus una de mentorat care poată fi accesată pe toată perioada celor două luni. O să învățăm aproape tot ce ține de rap, de la ce înseamnă o măsură până la rolul unei comparații și cum să ții publicul aproape când ești pe scenă. Spun aproape tot pentru ca o mare parte din evoluția ta va fi strict meritul tău, cât de mult vrei și câtă rabdare ai. Vom avea și invitați care o să te ajute cu învățături sintetizate pe parcursul carierei lor.
Eu sunt Omu Gnom, sunt emcee și producător și fac treaba asta de 15 ani.
Te aștept la cursuri să parcurgem o frumoasă aventură în lumea sensurilor lexicale.

Dacă doriți să „porniți în visul pe aripile cuvântului”, nu ezitați să vă înscrieți!

UPDATE: Pe lângă cursul propriu-zis despre care v-am vorbit mai sus, va avea loc și un curs demonstrativ, gratuit, pe 21 mai de la ora 18:30 până la 20:00. Participarea la acest demo este independentă de cursul mare și este pentru toată lumea, în limita celor 15 locuri disponibile. Alte detalii despre acesta găsiți aici.