A$APSe pare că A$AP Rocky a fost iarăși invitat de cătrei cei de la Red Bull Music Academy pentru a vorbi despre muzica sa, iar în cadrul acestei emisiuni artistul a anunțat că data lansării viitorului său material nu este 12 mai așa cum știam, ci 2 iunie.

Artistul le-a oferit un cadou ascultătorilor săi, și anume piesa „Everyday”, care este o colaborare cu Rod Stewart, Miguel și Mark Ronson.

De producție s-au ocupat doi dintre cei menționați mai sus, și anume Miguel și Mark Ronson, iar Rod Stewart a „contribuit” cu piesa „In A Broken Dream” care a servit drept sample pentru „Everyday”.

La fel ca și celelalte piese lansate anterior de către artist, și anume „Lord Pretty Flacko Jodye 2” și „M’$”, „Everyday” va face parte din tracklist-ul viitorului material semnat A$AP Rocky – „At.Long.Last.ASAP.

„A.L.L.A” (acronim de la At. Long. Last. ASAP) este o „continuare” a albumului său de debut „Long. Live. ASAP”. Tracklist-ul acestuia nu a fost afișat, așa că atât colaborările, cât și restul pieselor rămân o surpriză.

Audiție plăcută!