Acelash revine in atentia noastra astazi cu o noua piesa. Melodia poarta numele de „Impacare” si a aparut in premiera in aceasta seara pe HipHopBlog.ro. Piesa va face parte din albumul „Extreme” ce va aparea in curand. Mai multe detalii gasiti putin mai jos. Auditie placuta!

Am primit beatul de la Dj Power P Vinil in 2011 si nu m-a incantat din simplul fapt ca era samplat din Nas & Damian Marley/Africa Must Wake up (in mintea mea era un album prea nou pentru a fi samplate sunete din el… un nebun). In fine, am abandonat ideea de a scrie ceva pe acest beat. Dupa un timp (ianuarie/2012) am scris o strofa din piesa Impacare si am tras-o pe un beat facut de Omu Gnom care se numea „schimbare” daca nu ma insel (un beat bun de altfel), insa nu a ramas asa pentru ca am redescoperit beatul facut de Dj Power care parca mi-a spus „eu sunt ceea ce cauti” ; am scris a doua strofa si uite asa a luat nastere piesa despre care tot vorbim aici.

Impacare este una din piesele mele preferate, deoarece ma regasesc foarte usor in ea chiar daca vorbesc la persoana a II-a, o piesa cu un sentiment bun, clara, pe care o recomand oamenilor cu placere. Va doresc auditie placuta, sa aveti grija de voi si sa ramaneti naturali ca o ploaie de vara.