Avem atatea talente in tara asta, incat as dori sa-i vad pe toti, din pacate nu prea e posibil asa ceva, dar cei care au fost la aceasta emisiune „Romanii au Talent„, au demostrat ca o intreaga tara poate sa uite despre griji si momentele proaste din viata de zi cu zi, pentru cateva ore. Deoarece blogul nostru se axeaza mai mult pe hip hop, as dori sa-l felicit pe Adrian Tutu, pentru prestatia pe care a avut-o pe scena. Nu doar ca a cantat, dar pur si simplu s-a depasit pe el insusi, prin calitatea si talentul de a dansa break dance, intr-un cuvant, genial.

Pe langa toate aceste laude catre Adi, as avea si eu o intrebare, de ce nu am auzit pana acum de Adrian Tutu? Asta pentru ca deobicei MC`ii buni se remarca pe Youtube, iar de la persoana la persoana, ajunge si pe la urechile mele, piesele unor artisti foarte buni. Acum important este ca Adi este in centrul atentiei, este un finalist si sunt foarte curios cu ce va veni nou, deoarece o finala inseamna foarte mult pentru oricine, trebuie sa te autodepasesti.

Mai jos puteti asculta piesa „Iubiti-va parintii„, pe care Adrian Tutu a realizat-o din nou, special pentru emisiunea Romanii Au Talent.