Airfield Festival 2017

Airfield Festival 2017  Pe parcursul zilei de ieri, v-am adus la cunoștință faptul că Dope D.O.D. urmează să concerteze în cadrul Airfield Festival 2017. Deși acest lucru nu era confirmat în mod oficial de organizatorii festivalului, acum informația este sigură. Totodată, organizatorii acestui eveniment au anunțat deja o parte din artiștii care vor cânta între perioada douăzeci și nouă (29) iuniedoi (2) iulie pe Aerodromul Măgura din Sibiu. Cu toate acestea, în articolul respectiv o să vă prezint doar artiștii scenei de hip-hop:

  1. Dope D.O.D. – „Dope D.O.D., boys and girls! Trioul olandez o sa prezinte o mostra de rap underground pe NightOwl Gate la Airfield Festival 2017!”
  2. Raku – „Raku a ales sa comunice cu publicul mai mult prin muzica pentru ca aproape tot ce are de spus transmite in piese. Ritm si poezie la Airfield Festival 2017.”
  3. Macanache – „Macanache a adus un suflu nou muzicii underground din Romania. L-au prins ritmul si rimele cum ne-a prins si pe noi muzica lui. Nu ne-a fost de-ajuns anul trecut si l-am chemat si la Airfield Festival 2017!”
  4. Paraziții – „Cu ParazitiiOfficial nu e cale de mijloc. Pot doar sa-ti placa sau sa nu-ti placa. Suntem aproape siguri, totusi, ca te afli in prima categorie si ca te bucuri sa auzi ca vin la Airfield Festival 2017!”

 P.S.: Lista este în curs de actualizare. Astfel, și articolul urmează a fi actualizat în funcție de anunțurile viitoare.

 P.S.2: Referitor la Dope D.O.D., organizatorii vorbesc despre „trioul olandez”. Cu toate acestea, știm că Dopey Rotten s-a retras din activitatea muzicală. Momentan, nu cunoaștem nici o informație oficială cum că artistul respectiv s-ar fi întors.