Hardcore Hooligans Session 7

Constanța știe deja despre ce este vorba în momentul în care spun că Hardcore Hooligans organizează o nouă sesiune. Ei bine, de această dată este vorba despre un mare număr de artiști ce vor fi prezenți în ziua respectivă: Ferat, Psihotrop, J Saw, Trântoru’, Cosmo, Cenușă, DAG, Serhio, Spider, Condrea, D. Blaze, Haos și Shadex, iar lista poate continua în cazul în care apare un nou MC dornic de afirmare.

Evenimentul va avea loc pe data de 4 aprilie, în curtea clubului constănțean Heaven’s Hell, începând cu ora 13:30. Fie ploaie, fie soare, pe băieți îi găsiți acolo. Dacă vă întrebați pe ce instrumental se va petrece treaba, răspunsul este bucata produsă de către Bugales și Sictir.

Hardcore Hooligans transmit:

Ayeeehh boay!
Se toarnă o nouă bucată din seria de cyphere Hardcore Hooligans și de data asta e o bubuiala d’aia dubioasă de stiluri și abordări pe un beat turnat de Bugales (ex. Vertigo) și Sictir Produce.
13 MC aleși în urma activității noastre de 2 ani, preselecțiilor și finalei #HardcoreHooligans 4, plus concursu’ ăla ce l-am share-uit noi ca „skilltester” pentru cei ce n-au avut contact încă
O ținem classy și scoatem niște bere în curtea Heavens Hell pe data de 4 Aprilie, în jur de ora 1 jumate, ceva monitoare de scenă și filmele specifice.

OPEN PUBLIC x OPEN COLAB

Vă așteptăm la un hangout d’ăsta general de primăvară – un freestyle, caterincă, bere, seminte, pregătirea pentru retardarea de sâmbătă seară, you know right
Vino să vezi raperi ca la ei acasa boaaay!

Dacă dorești să afli noile detalii cât mai repede, o poți face prin intermediul evenimentului de pe Facebook.

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound!