Samurai & El Nino

Dragi cititori, îmi pare rău de faptul că nu am reușit să fiu mai rapid în transmiterea acestor informații, dat fiind faptul că unul dintre cele trei concerte susținute de Samurai va avea loc în această seară, în Târgoviște. Totuși, vă asigur că o să revin cu viitoarele evenimente, în timp util, imediat ce acestea vor fi anunțate. Până atunci, să revenim la subiectul nostru:

27.06.2015 – TârgovișteConcertul va avea loc în HooligansPub, intrarea fiind posibilă începând cu ora 21:00, pe baza unui bilet care costă 10 lei. În deschidere vor cânta Imar și Aky, invitat fiind gAZAh.

03.07.2015 – BuzăuConcertul va avea loc în CafeneauaArtiștilor, fiind lansarea noului material semnat de către El Nino și anume „Onoareaînaintedetoate”. Invitatul este, bineînțels, Samurai. Concertul va începe la ora 20:00, prețul unui bilet fiind de 15 lei. În cadrul acestui eveniment se va organiza și un open mike!

04.07.2015 – BrașovEvenimentul se va desfășura în Trippin Cafe, fiind tot lansarea celui mai nou album semnat de către El Nino, unde îl va acompania pe scenă, nimeni altul, decât Samurai! Intrarea în club se va face începând cu ora 21:00, biletul costând 15 lei. De asemenea, ca și la Buzău, va avea loc un open mike.

Să vă distrați!