Kazi Ploae

  Kazi Ploae pornește într-o serie de concerte prin țară. În prezent, artistul a anunțat trei orașe în cadrul cărora urmează să își susțină concertele. Lista de mai jos va fi actualizată, în cazul în care artistul va oferi noi detalii semnificative legate de evenimente sau o nouă locație:

  1. 20.04.2017 – București, club Fabrica, ora 21:00, alături de Zgomot și DJ Al*Bu. Biletele se găsesc în presale, pe www.eventbook.ro, la prețul de 20 de lei. De asemenea, puteți achiziționa biletul de la intrarea clubului, la prețul de 25 de lei. Deschiderea evenimentului va fi realizată de către Dspekt.
  2. 05.05.2017 – Cluj-Napoca, club Flying Circus, ora 20:00, alături de Zgomot și DJ Al*Bu. De asemenea, biletele pot fi achiziționate cu 20 de lei în presale, în timp ce la intrarea în club vor costa 25 de lei. În prezent, nu există vreo informație legată de posibilitatea existenței altor invitați.
  3. 13.05.2017 – Sibiu, Aqua Pub, ora 21:00, alături de Zgomot și DJ Al*Bu. Momentan, nu există o alternativă de cumpărare a biletelor în presale. Se pare că acestea vor fi achiziționate în seara concertului, de la intrarea în club, la prețul de 20 de lei.

În final, vă invit să ascultați cea mai recentă piesă lansată de către Kazi Ploae, ce poartă denumirea de „Aprilie 2017”.

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound pentru noi detalii!