3

Avem plăcerea să vă prezentăm o nouă serie de evenimente permanente în cadrul clubului B52, intitulată HipHopElements. În fiecare joi în B52 The Club vor avea loc evenimente care promoveză cultura Hip Hop în totalitate: de la B-boying, la Dj-ing, la Graffiti și la MC-ing.

Primul este reprezentat de avanpremiera spectacolului Live AFO x Sagace x Dan Basu, care va avea loc joi, 12 septembrie 2013. Evenimentele din săptămânile imediat următoare anunță alte concerte mari, dar și concursuri, cyphere și ateliere interactive cu artiștii.

În fiecare săptămână vă vom trimite press kit-ul complet, cu afiș, Facebook cover și comunicat de presă, cu rugămintea de a publica toate detaliile într-un articol. Pentru a promova paginile voastre mai departe, vă rugăm frumos să ne dați un reply la acest e-mail cu link-ul articolului. Apoi, cei care doresc să participe la eveniment pentru cronici sau fotoreportaje sunt rugați să mă contacteze la datele de mai jos.

Vă mulțumim mult pentru sprijin și vă așteptăm cu căldură joia viitoare la marea deschidere a proiectului HipHopElements!