Aflat la a 4-a ediție, Airfield Festival, evenimentul care deschide vara festivalurilor din România, așteaptă aproximativ 50.000 de vizitatori în cele patru zile de festival, la sfârșitul acestei săptămâni, intre 29 iunie și 2 iulie 2017.

 Pe întreaga perioadă a festivalului sunt așteptați peste 100 de artiști importanți ai scenei muzicale internaționale dar și locali, reprezentativi pentru fanii hip-hop, reggae, techno sau indie-rock. Printre cei care vor asigura atmosfera de vacanță pentru cele aproape 50.000 de persoane se numără Ziggi Recado & The Force, General Levy, Gorgon City, Subcarpati, Jeru the Damaja, Looptroop Rockers, Macanache, CTC sau Pascal Junior, Sandrino, Adriatique, Scuba, și Mihai Popoviciu.

 Atelierele interactive de artă, zborul cu avionul deasupra orașului Sibiu, salturile cu parașuta sau plimbările cu balonul cu aer cald, sunt doar câteva dintre elementele care asigura o mini-vacanță de vară în Aerodromul Măgura din Cisnădie.

 Pentru cei care încă nu și-au achiziționat abonamentele din timp, biletele vor putea fi cumpărate de la intrarea în festival, organizatorii anunțând ca cele în avans sunt sold-out. Pentru mai multe informații despre bilete și eveniment, accesati site-ul www.airfieldfestival.ro.

 În luna aprilie, echipa de voluntari Airfield a revenit pe Aerodromul Măgura din Cisnădie, unde a plantat peste 10.000 de puieți din specii diferite de arbori.