579977_439058109510746_1923170203_n

Din 2007 şi până în prezent, BlackSheepSound este un site care pune preţ pe calitatea conţinutului furnizat şi încercăm să fim aproape de cei mai fideli cititori ai noştri. De-a lungul timpului am primit foarte multe propuneri de la voi pe mail pentru a vă alătura echipei noastre, iar acum este timpul să valorificam acest lucru. Vă reamintesc că BlackSheepSound este un site deschis tuturor, oricine poate face parte din echipa noastră, trebuie doar să aveţi un singur lucru în comun cu noi, hip hop-ul. Precizăm că suntem interesaţi de persoane care cunosc foarte bine proiectul BlackSheepSound şi sunt familiari cu cerinţele noastre.

Aşadar, căutăm persoane interesate pe partea de redacţie, cu multă dorinţă de afirmare şi timp liber, dar suntem interesaţi şi de fotografi la evenimente (vor realiza poze/recenzii de la evenimente). Este un plus pentru persoanele care sunt din Braşov, Timişoara, Alba Iulia, Arad, Craiova, dar nu neglijăm şi alte oraşe.

Pentru a intra în echipa noastră, trebuie să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected], în care să ne spuneţi motivul pentru care doriţi să faceţi parte din echipa BlackSheepSound! În mail trebuit sa ataşati şi datele voastre personale (nume, prenume, ani, localitate).

We speak hip hop!