Argatu'

 După cum știți, în cadrul evenimentului muzical SoundCheck Fest care s-a desfășurat în această seară, au avut loc trei mari premiere: două lansări de trupă, acestea fiind reprezentate de trupa Fantome și trupa Cred că sunt extraterestru și lansarea unui nou album semnat de către Argatu’.

 Acum câteva minute Argatu’ a distribuit pe pagina sa de facebook un link care ne redirecționează către site-ul celor de la Subcarpați, de unde noul său material poate fi descărcat.

 În 2011 tânărul „culegător” de sunete din cartier lansa albumul Volumul I,și iată că astăzi, la patru ani după acel eveniment lansează Volumul III – un nou album plin de „muzică de bântuială”.

 Acesta conține 15 piese – la fel de pline de viață ca restul pieselor sale, care nu ne lasă să stăm locului.

 Masca de pe coperta albumului Argatu’ – Volumul III este realizată de Nicu Duță ca și concept, apoi executată de Vasile Nacu și editată de Mihai Gheorghe, cel care a făcut și sculptura microfonului de piatră pentru albumul Underground folclor. Aceștia s-au gândit să ne ofere ceva original, așa că au făcut masca în „carne și oase”.

 Pe pagina de Facebook a tânărului producător din Fălticeni puteți vedea și pozele în care a fost surprins în timpul SoundCheck Fest.

 Vă invităm să ascultați cu drag fiecare piesă de pe acest album!