Axes - Capitolul III

După ce la sfârșitul anului trecut, Axes ne-a prezentat primul single extras de pe viitorul material, intitulat „Nimic nu s-a schimbat”, realizat în colaborare cu DJ Undoo și patru luni mai târziu am aflat lista pieselor de pe album și coperta acestuia, iată că începând de astăzi avem plăcerea de a vă anunța că acesta este disponibil pentru a fi ascultat și/sau comandat.

Materialul ce conține 11 piese și colaborări cu DJ Undoo, DJ Faibo X, Underman, Serafim și Ovidiu Anton poate fi comandat în format fizic de pe site-ul oficial al artistului sau folosind pagina de BandCamp pentru format digital.

Exceptând aportul artiștilor invitați pe material, acesta reprezintă munca unui sigur artist pe care îl găsim în două roluri, Axes ca producător executiv, responsabil pentru mix, master, dar și pentru coperta materialului și apoi ca producător sub pseudonimul Sexy Loops, astfel se explică acestă nouă formulă de prezentare. Înregistrarile au avut loc în perioada 2014-2015 la Unic Studio din București.

Mai jos puteți asculta albumul pe care vă încurajăm să îl cumpărați, desigur dacă v-a plăcut.