Cedry2k - Romania Furata

Cedry2k, membru al formației Haarp Cord, a lansat astăzi în mediul online cel de-al șaptelea album de studio intitulat „România furată”. După piesele „Bum”, „Mai mult decât magic” și „John McClane” lansate în luna octombrie pe canalul de YouTube al trupei Haarp Cord, începând de astăzi întreg albumul este disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube semnat Cedry2k.

Albumul conține un număr de 15 piese pe care regăsim colaborări cu Sișu Tudor, Rashid, DJ Grigo, Deliric, Connect-R, El Nino, Johnny King, Stres, Angeles, Vlad Dobrescu și producții muzicale semnate de un număr mare de persoane precum Sez, Domini Beats, Dexter Gruber, DJ Al*bu, DJ Diser, Argatu’, Piranha, George Borza.

Materialul a fost mixat și masterizat de către Subsemnatu’, iar desenul de pe coperta albumului a fost realizat de către Liviu Boar și grafica lui de Nego.

Lansarea albumului care era planificată pentru începutul acestei luni a fost amânată pe termen nedefinit datorită tragediei care a avut loc în clubul bucureștean Colectiv.

Mai jos puteți găsiți informații despre această amânare și lista pieselor de pe album pe care le puteți asculta în încheierea acestui articol.

SUNT ȘOCAT! Nu-mi vine, efectiv, să cred că a fost posibilă o asemenea tragedie, de aceea reacționez așa de târziu. Evident că nu am mai putea vorbi despre concertul de lansare, nici dacă ar fi fizic posibilă realizarea sa. În astfel de momente e bine să supra-constientizăm că importanța Creației Lui Dumnezeu e incomparabil mai mare decât cea a artei, a creației omului. Să ne rugăm pentru cei decedați, pentru cei răniți, cât și pentru cei responsabili… Doamne, ajută!

31 octombrie, Cedry2k

După o întârziere de 3 săptămâni, timp în care am considerat că este mai importantă rugăciunea pentru cei afectați de tragedia de la Colectiv, Haarp Cord prezintă albumul „Cedry2k – România Furată”!

14 moiembrie, Haarp Cord

Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Bum (intro)
02. Cartiere (cu Sișu Tudor și Rashid)
03. Paznic carpatic (cu DJ Grigo)
04. Mai mult decât magic (cu Deliric și Connect-R)
05. Vendete
06. Prizonier ilegal (cu El Nino și Johnny King)
07. Efectul de spirală (interludiu)
08. John McClane
09. Azi (cu Sișu Tudor, Stres și Angeles)
10. România furată
11. Profiluri (cu Vlad Dobrescu și DJ Grigo)
12. Lirici pentru critici 3
13. Român sadea (cu Rashid)
14. Inconvenabil
15. Ce-a mai rămas de făcut (outro)