Chimie

În 2014 Chimie ne-a plimbat pe „Strada Strâmbă”, iar acum s-a decis să ne bucure cu o altă suită de versuri și sunete prin intermediul unui nou album intitulat „BioChimie Vol. I”.

După cum ați putut vedea și pe pagina oficială de Facebook a artistului, lansarea albumului menționat mai sus a avut loc astăzi, după cum a fost preconizată, iar începând de ieri acesta poate fi achiziționat în format fizic de aici.

Acest prim volum de elemente de BioChimie muzicală cuprinde 11 piese ce conțin colaborări cu artiști ai noului val, precum Killa Fonic și Super ED, dar și cu nume reprezentative ale culturii hip hop din România, și anume doi dintre membrii trupei C.T.CDOC și Deliric.

Tracklist-ul albumului este următorul:

01. Pace Strămoșilor (intro)

02. Piramide (feat. Killa Fonic)

03. Clar de Lună (feat. DOC & Dorian)

04. Regele Bazarului (feat. Super ED)

05. America (skit)

06. Imigranții 2: Diaspora

07. Phoenix (Ești prost fraiere)

08. Pui de Om (feat. Killa Fonic)

09. Cascada

10. Bogat sărac (feat. Deliric)

11. Înapoi în pământ (outro)

Producătorii care și-au pus amprenta pe instrumentalele pieselor afișate mai sus sunt: Jurjak, George Borza, Lu-K Beats, Dash, DJ Al*Bu, Infinite Music, DJ Vasile și Subsemnatu.

Cu ocazia apariției acestui nou material Chimie a dat startul unui turneu de lansare prin țară. Lista orașelor în care acesta va ajunge poate fi văzută aici.

Vă doresc audiție plăcută!